Hypnia Ergonomisch kussen review          

Wij hebben het ergonomisch kussen van Hypnia getest en we zijn erg verrast over de resultaten. Wij zien vaker dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een goed hoofdkussen. Goed slapen kan veel invloed hebben op iemand.

De Hypnia kussens hebben wij getest op verschillende aspecten waaraan een hoofdkussen volgens onze experts aan moet voldoen. Het eerste wat we zagen is dat het kussen heel goed is tegen nek- en rugpijn. De vorm en materiaal waarvan het kussen is gemaakt zorgt voor een optimale houding van het lichaam tijdens het slapen.

Beter slapen dankzij het Hypnia ergonomisch kussen

Het ergonomisch kussen van Hypnia is een 3-in-1 hoofdkussen met schuim wat je kunt verwijderen, dat sprak ons zeker aan. Zo kun je namelijk zelf de dikte en de steun aanpassen. We hebben het kussen precies zo geprobeerd zoals het werd geleverd (dus vol met schuim) en we hebben het hoofdkussen geprobeerd door er wat schuim uit te halen.

Dit is dan bedoeld voor de mensen die graag wat lager liggen met hun hoofd en nek. Beide pogingen voldoen aan onze eisen, heerlijk doorslapen en geen last van rug en nek bij het wakker worden. Echt heerlijk doorslapen dat is wat wij hebben gedaan tijdens het testen. Zowel voor de rug, buik als zijslapers biedt het kussen van Hypnia meer dan genoeg comfort.

Persoonlijke ervaring van één van onze testers

Wij hebben één van onze testers het product uitgebreid laten testen met haar man zodat we een persoonlijke ervaring kunnen beschrijven.

Betere ondersteuning direct voelbaar

De steun die we van het kussen krijgen is echt heerlijk. Dit komt door het traagschuim maar ook de drie uitneembare lagen schuim zorgen samen voor een ongelooflijke ondersteuning en voor een goede uitlijning van het lichaam. Het gevolg is dat je nek en de nekspieren hierdoor iedere avond weer dankbaar zijn en uit kunnen rusten. De volgende dag kunnen we er weer tegenaan en optimaal gebruik maken van ons lichaam en de energie.

Dieper en koeler slapen het kan echt

Vanaf de eerste nacht merken we ook echt dat we lekker fris en ook dieper kunnen doorslapen en dat komt dan weer door de verkoelende laag die aan een kant in het ergonomische hoofdkussen is verwerkt. Heerlijk, we zouden niet meer zonder willen. Vroeger waren we altijd even in slaap, weer wakker en dan duurde het weer even voordat we in konden slapen, en zo ging dat de hele nacht door. Geen pretje, maar het kan dus anders want met dit kussen slapen we echt door en dus ook dieper.

Gezond en ecologisch verantwoord voor iedereen

We zijn erg gefocust op wat we kopen, het moet voor onze gezondheid goed zijn en ook voor het milieu. Dit ergonomisch hoofdkussen voldoet hier ook aan want we hebben gezien dat het Oeko-tex® gecertificeerd is. We hebben opgezocht wat dat wil zeggen en dat is dat je dankzij de niet-toxische materialen lekker rustig kunt slapen. Er zijn dus geen stoffen die schadelijk zijn voor je gezondheid, je huid of het milieu. Dit was voor ons ook direct doorslaggevend om zo het kussen van Hypnia te bestellen. We hebben er dan ook nog geen seconde spijt van en zijn blij met het testen van dit product.

Voor wie is het geschikt?

Het Hypnia ergonomisch kussen is geschikt voor iedereen die goed in wil slapen, uitgerust wakker wil worden en door wil slapen. Je nek en nekspieren komen zo volledig tot rust. Of je nou op je rug, buik of zij wil slapen, het maakt niet uit want met dit kussen kan het allemaal. Zowel mannen als vrouwen kunnen het kussen gebruiken, we gebruiken het nu al een tijdje en wij slapen heerlijk!

9.2Expert Score
Hoge kwaliteit, zeer ondersteunende en ergonomische kussen

Het ergonomisch kussen van Hypnia met 3-in-1 hoofdkussen met schuim is door ons beoordeeld met een 9.2. Dit komt mede door het hoge kwaliteit materiaal en hoge mate van ondersteuning voor nek en schouders. Onze tester is er erg positief over geweest zoals in bovenstaande alinea’s staat geschreven.

Waarom raden wij een Hypnia ergonomisch kussen aan?

Er zijn eigenlijk tal van redenen waarom dat wij het ergonomisch hoofdkussen van Hypnia kunnen aanbevelen. Het is een fijn kussen wat echt ondersteuning biedt. Dankzij het schuim kun je zelf kiezen of je een hoog of lager kussen wil. Wij liggen bijvoorbeeld graag op een hoger kussen, maar anderen gebruiken een lager kussen en halen bij dit kussen wat schuim eruit, dus het is echt passend voor iedereen. Als je overweegt een nieuw boxkussen te kopen, hebben we de ook hiervan de vijf beste voor je getest.

Wat ook fijn is, is dat het voor iedere slaper geschikt is. Het maakt niet uit of je op je zij, rug of buik slaapt, je valt gewoon heerlijk in slaap met dit ergonomisch kussen en wordt uitgerust wakker. Daarnaast is het kussen van een ecologisch verantwoord merk, wat ook van belang is omdat we allemaal rekening moeten houden met ons klimaat!

      Kussen tips
      Enable registration in settings - general