Hypnia review

Het merk Hypnia is in 2008 gestart in Frankrijk met als doel om het aankopen van een matras eenvoudiger te maken. Met nieuwe innovatie en technologie heeft Hypnia zich snel sterk in de onlinemarkt weten te vestigen van matrassen, kussens en beddengoed. In deze Hypnia review gaan we wat dieper in op het merk en beoordelen we het assortiment en de kwaliteit van de producten.

Bekeken assortiment in deze Hypnia review

Hypnia verkoopt diverse producten in verschillende productcategorieën. Zo bieden zij veel matrassen aan en kussens, maar ook toppers, bedbodems, dekbedden en beddengoed. Wij hebben een overzicht gemaakt met alle categorieën en de bijbehorende beschrijvingen.

Matrassen

Qua matrassen heeft Hypnia een ruim aanbod voor haar klanten klaarstaan zoals Supreme Wellness matrassen, ultieme hybride matrassen, originele hybride matrassen, wellness matrassen, comfort plus matrassen en nog meer. Ze voorzien je bij Hypnia van alle informatie die je nodig hebt om het juiste matras te kiezen wat aan je wensen voldoet. Vragen als hoe kies je een matras wat bij je past en welk type matras is het meest voor je geschikt worden hier beantwoord. Dit maakt het mogelijk voor iedereen om online het juiste matras te kiezen.

Kussens

Of dat je nou een ergonomisch kussen zoekt, een dons effect kussen, een hybride kussen of een kussen inclusief kussensloop, bij Hypnia vind je het allemaal. Voor iedereen is hier dan ook een geschikt kussen te vinden, of dat je nou op je rug, buik of zij slaapt. Bekijk ook eens onze uitgebreide review over een Hypnia kussen!

Toppers

Een traagschuim topper is tegenwoordig ook erg populair en daarover kunnen ze je bij Hypnia ook zeker goed informeren. Ze bieden verschillende soorten toppers aan. Deze toppers zijn van hoge kwaliteit.

Bedbodems

Het kiezen van een bedbodem kan soms lastig zijn, maar niet bij Hypnia hebben wij mogen ervaren. Vragen als hoe moet je een bedbodem kiezen en waar moet je rekening mee houden, worden op de site netjes beantwoord. Het is de juiste informatie om zelf een goede en verantwoorde keuze te kunnen maken om online een bedbodem te kopen die aan al je wensen voldoet.

Dekbedden

Dekbedden heeft Hypnia ook meer dan genoeg in haar assortiment. Herfst/winterdekbedden, 4-seizoenen dekbedden, een verzwaringsdeken of een lente/zomer dekbed, voor iedereen een passend dekbed online te vinden in de gewenste formaten.

Beddengoed

Een hoeslaken, een katoenen onder- of boven laken of een dekbedovertrek, ook hierin heeft Hypnia ook weer een ruime collectie waar je alles vindt wat je je maar kunt bedenken.

Hypnia beddengoed

Hypnia review onderdeel: klantenservice

Wij hebben uiteraard gekeken hoe snel de klantenservice van Hypnia reageert op vragen. Dit was erg snel, binnen anderhalf uur hadden we al een reactie op een vraag. Uitgebreid en netjes, een antwoord waar je als klant ook echt wat mee kunt. Daarom willen we in deze Hypnia review dan ook vermelden dat we meer dan tevreden zijn over de klantenservice.

Hypnia review: De voordelen

De voordelen van het merk Hypnia nog even op een rijtje:

 • Ruime collectie producten voor alles wat je nodig hebt om te slapen.
 • Eerlijke prijzen.
 • Duurzame producten.
 • Proefslapen mogelijk met matrassen.
 • Regelmatig leuke kortingen op de SALE pagina.
 • Goed bereikbare klantenservice.

Waarom Hypnia aanbevelen?

Wij beleven het merk Hypnia zeker aan. Iedereen is anders, we hebben allemaal eigen wensen qua slapen, maar hier wordt bij Hypnia meer dan genoeg rekening mee gehouden. De ruime collectie matrassen en kussens bijvoorbeeld maakt dat al meer dan genoeg duidelijk. Gegarandeerd beter slapen is ook echt zo, je mag zelfs een matras 120 nachten thuis uitproberen en dan weet je dus ook wat je koopt van dit merk. Dit is echt een pluspunt van dit merk!

De prijzen zijn ook echt eerlijk, want zij maken geen gebruik van tussenpersonen. De producten zijn ook gezond en natuurvriendelijk en ook dat is van groot belang! Er wordt geen schadelijk materiaal gebruikt en de producten zijn Oeko-tex® gecertificeerd, wat betekent dat ze gevrijwaard zijn van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, de huid of het milieu.

Onze Hypnia review: Hypnia is een duurzaam merk en dat merk je iedere nacht weer als je hun producten gebruikt in je slaapkamer.

   Kussen tips
   Enable registration in settings - general