Top 5 Bohemian Kussens in 2023

Dit onderzoek is geschreven door 3 kussen experts
Tijdens het onderzoek zijn 21 verschillende Bohemian kussens getest en vergeleken
Uiteindelijk hebben we een top 5 review kunnen schrijven uit de onderzochte producten

Bij het inrichten van je huis kun je gebruikmaken van neutrale kleuren. De rest zou je kunnen invullen met gekleurde accessoires die ervoor zorgen dat je huis nog meer kleur en sfeer krijgt. Een van de accessoires die je hiervoor zou kunnen gebruiken, zijn Bohemian kussens. Als je meer wilt weten over de Bohemian kussen en wat het precies voor kussens zijn, lees dan verder in dit artikel. Na het lezen hiervan zul je er meer over te weten zijn gekomen.

Als je ervoor kiest om Bohemian kussens te gebruiken voor de aankleding van je kamer op de bank, dan zul je bij het kijken en zoeken naar de leukste kussens al snel zien dat er veel keus is in de soorten Bohemian kussens die je kunt vinden. Om je een beetje te helpen met het uitzoeken van de leukste kussens, staan er hier 5 voor je op een rij.

Wat is een Bohemian kussen?

Een Bohemian kussen wordt ook wel afgekort tot een BOHO kussen. Bohemian kussens worden vaak bestempeld als creatief, kunstzinnig en eigenzinnig. Al een aantal jaren zie je de Bohemian kussens terug. Dit heeft alles te maken met het tijdloze dat aan de Bohemian print vastzit.

Vaak word je door het zien van deze kussens in gedachten meegenomen naar vakantiesferen. Dit kan een mooie toevoeging zijn aan het interieur.

Wat zijn kenmerken van een Bohemian kussen?

Een van de meest belangrijke kenmerken van Bohemian kussens zijn de kleurrijke combinaties met de naturel soorten kussen. Door deze twee stijlen te combineren, behoud je een bepaalde balans in de sfeer die je neer wilt zetten in de ruimte waar je de Bohemian kussens gebruikt. Bekijk bijvoorbeeld deze tochtkussens die niet alleen stijlvol zijn, maar ook praktisch om tocht tegen te gaan.

Een ander kenmerk is ook nog dat de Bohemian stijl je vaak doet denken aan de vakantiesferen. De oosterse invloeden die je terugziet in de Bohemian stijl kussens versterken dit gevoel alleen maar. Ook al zijn er veel kleuren verwerkt in de Bohemian stijl, wit zal altijd als basis worden gebruikt.

De leukste 5 Bohemian kussens van 2023

1

Mycha Ibiza

9.4Expert Score
Elegant Bohemian Sierkussen, Zeer Tevreden Met Aankoop

Een prachtig beige sierkussen, voor bijvoorbeeld op de bank. Met dit bohemian sierkussen haal je de boho sierlijkheid in huis. Door de beige kleur is dit kussen een goede mix en match! Bovendien draagt het ontwerp bij aan een warm en huiselijk gevoel, terwijl het de esthetiek van uw interieur verbetert.

Voordelen
 • Uitstekende match mogelijkheden
 • Verfijnd ontwerp
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
2

Kussen Lenny

8.7Expert Score
Uitstekende kwaliteit Marokkaanse Berber Stijl Kussen, Een Chic Toevoeging Aan Uw Inrichting

Een speels kussen, met een Marokkaanse berber look. Trendy, grafisch patroon en een fluffy uitstraling. Werkt goed op de bank, maar ook in een stoel. De opvallende prints maken dit kussen tot een echte blikvanger, terwijl de fluwelige textuur zorgt voor een luxe afwerking.

Voordelen
 • Indrukwekkend Berber Ontwerp
 • Luxueuze texturen
 • Stijlvol en trendy
3

Bohemian sierkussen

7.9Expert Score
Bohemian Sierkussen Met Een Charmante Uitstraling

De roze-achtige, beige uitstraling van dit bohemian sierkussen maakt het een echte publieklieveling. Goed te combineren met ander meubilair en vloekt niet snel! Comfort en stijl. Dit kussen tilt uw interieurdecoratie naar een nieuw niveau door zijn subtiele kleurenpalet en elegante design.

Voordelen
 • Comfortabele textuur
 • Stijlvol ontwerp
 • Veelzijdig en makkelijk combineerbaar
4

Kussen Lenny – Black 

7.4Expert Score
Indrukwekkend Fluffy Kussen met Optimale Rugsteun

Met een afmeting van 40 bij 60 centimeter is dit kussen een echte rug ondersteuning. Daarnaast fungeert dit prachtige, fluffy, kussen als een stijlobject. Zowel sier- als comfort. Groot genoeg om uw rug te ondersteunen en zich perfect aan te passen aan de inrichting van uw woonruimte.

Voordelen
 • Sierlijke uitstraling
 • Zachte, fluffy textuur
 • Groot, biedt voldoende ondersteuning
5

Sierkussens 45×45 

6.2Expert Score
Opvallend Kussen Met Bohemien Vibe, Biedt Onvergelijkbare Kwaliteit

Misschien ziet dit kussen er voor jou uit als een gewaagde keuze, maar misschien ook niet. De kleuren van het kussen vallen meteen op. Door de Boho look! Met zijn levendige kleuren en gedurfde patroon, zal dit kussen zeker de aandacht trekken waar het ook wordt geplaatst.

Voordelen
 • Aantrekkelijke boho look
 • Valt direct op
 • Avontuurlijk en gedurfd ontwerp

   Kussen tips
   Enable registration in settings - general