Calmzy verstelbare kussen Review

Een goed hoofdkussen heeft veel invloed op de kwaliteit van slapen. Hoe de nacht is verlopen bepaald hoe jij je voelt gedurende de dag. Wij horen vaak van consumenten dat ze ontevreden zijn met hun huidige kussen(s). Ook krijgen we vaak berichten met vragen of er kussens zijn die kunnen worden afgesteld op iemand zijn of haar behoeftes. In dit artikel hebben we het Calmzy verstelbare hoofdkussen onderzocht. Wij hoorden al vele positieve berichten over dit product waarnaar wij zelf hebben besloten om een review erover te schrijven.

Wat is een Calmzy verstelbare hoofdkussen?

Het Calmzy verstelbare kussen is een kussen waarmee jij zelf de hoeveelheid lagen kan bepalen. Doordat je zelf het aantal lagen kan bepalen, kun je zelf erachter komen wat het beste is voor jou. Ook is het zo dat je erdoor niet elke keer een andere kussen hoeft te kopen om te gebruiken of te testen.

De vulling van dit kussen bestaat uit een premium vulling die zorgt voor een heerlijk zacht effect. Daarnaast is het materiaal zo gekozen dat het vocht absorbeert wat erg fijn is voor de warme avonden. Dit zorgt er dus voor dat deze kussen in alle seizoenen kan worden gebruikt.

De voordelen van een Calmzy verstelbare hoofdkussen

Het grootste voordeel van een Calmzy verstelbare kussen is dat je het aantal lagen zelf kan bepalen. Soms ben je misschien in de stemming van een kussen met vele lagen en een andere avond voor een met minder lagen. Doordat je zelf dus de grootte van het kussen kan bepalen kan je zorgen voor een optimale ondersteuning. Verder is het kussen net zoals verschillende verzwaringsdekens van Calmzy gemaakt van katoen.

Een optimale ondersteuning tijdens het slapen heeft veel positieve impact op de nachtrust. Wanneer iemand een verkeerde houding aanhoudt tijdens het slapen kan dit zorgen voor vele klachten. Denk hierbij aan klachten zoals; spierpijn, nekklachten en hoofdpijn. Zenuwen kunnen worden afgekneld wat ook weer problemen met zich meeneemt. Tijdens ons onderzoek hebben wij gekeken of dat de kussen dit kan voorkomen. Hieruit kwam dat, mede door de verstelbaarheid, het kussen goede ondersteuning biedt aan de gebruiker waardoor klachten zoals nekklachten kunnen worden opgelost/voorkomen.

Hoe werkt een Calmzy verstelbare kussen

De verstelbare hoofdkussen van Calmzy geeft je dus de mogelijkheid om zelf de grootte van het kussen te bepalen. Door deze flexibiliteit aan keuze kan je zelf bepalen wat jij nodig hebt per avond. Dit kan de nachtrust bevorderen wat vele positieve effecten heeft op de levens van de gebruikers. Ook zorgt de kussen ervoor dat nekklachten worden voorkomen/verminderd. Het verwijderen/toevoegen van de lagen gaat zeer makkelijk.

Het materiaal van de lagen en de kussen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De materiaalkeuze in combinatie met de prachtige afwerking heeft ervoor gezorgd dat ons onderzoeksteam enorm enthousiast is geworden van het product. Het materiaal kan vocht absorberen wat zeer aangenaam is bij de warme nachten. Daarnaast voelt de kussen zeer zacht aan wat enorm prettig is tijdens het slapen.

Welke hoogte past bij mij?

De hoogte van het kussen kan worden bepaald door de hoeveelheid lagen die je erin stopt. Het minimale aantal lagen is 1 en het maximale aantal lagen zijn 5. Wij hebben binnen ons team verschillende voorkeuren van lagen gehad, dit komt omdat iedereen een andere behoefte heeft. Het fijne van deze kussen is dat wij als team dezelfde review konden geven zonder dat er voorkeuren waren van hard/zacht of andere aspecten. Ons advies is om het product zeker een keer uit testen waarnaar je zelf het aantal lagen kan bepalen. Test op verschillende dagen met verschillende hoeveelheden lagen voor optimaal gebruik van dit product.

Waar let je op bij het kopen van een Calmzy verstelbare hoofdkussen

Momenteel verkoopt Calmzy één soort verstelbare hoofdkussen. Hierdoor kan je niet het verkeerde product kiezen. Door de verstelbaarheid van lagen is het zo dat de kussen bij iedereen past. Sommige personen zullen liever met 4 lagen slapen en andere met 2. Dit moet je zelf even uitproberen wanneer je het product koopt.

Het kussen kan zowel worden gekocht via Bol.com als via de website van Calmzy. Beide hanteren dezelfde levertijd en geven dezelfde garanties mee. Het maakt dus niet uit via welk platform je het product koopt. Verder zijn er geen punten waar je op moet letten als consument voordat je dit product koopt.

Conclusie

Onze conclusie is dat het een product is van enorme hoge kwaliteit met vele functionaliteiten. De mogelijkheid van verstellen met 5 lagen zorgt ervoor dat het product door iedereen kan worden gebruikt. Daarnaast is het product gemaakt van het beste materiaal en kan het vocht absorberen. De zachte en elegante uitstraling heeft ons team verrast waarnaar wij zijn gekomen tot de volgende conclusie.

1

Calmzy verstelbaar kussen

9.5Expert Score
Top product voor het verbetern van de nachtrust

Wij beoordelen dit product met een 9.5. Dit is een van de hoogste beoordelingen die we ooit hebben gegeven. Dit komt voornamelijk doordat (bijna) iedereen voordeel haalt uit dit product en wij zeer positief zijn verrast door alles.

Goede punt(en)
  • Verstelbaar met 5 verschillende lagen
  • Absorberend materiaal
  • Ergonomisch en hoogwaardig materiaal

      Kussen tips
      Enable registration in settings - general