Nekrol kussen kopen? Bekijk de 4 beste van 2023

Het is niet altijd eenvoudig om precies het juiste kussen te kiezen. Dit hangt af van je slaaphouding en de dikte van je matras. De keuze van het kussen dat perfect voor jou is, luistert dus nauw. Heb je nek- en schouderklachten waardoor je minder snel in slaap valt? Probeer dan eens een nekrolkussen. Dit kan de klachten verlichten en zelfs voorkomen. Bovendien, door dit kussen slaap je beter en rust je meer uit tijdens je slaap.

Wat is een nekrolkussen?

Een nekrolkussen is meestal hoger en vaak harder dan een regulier kussen. Het vult de holte in je nek op. De extra ondersteuning krijgt je doorgaans door traagschuim, waarmee het kussen is gevuld. Nekrolkussens bieden meer steun aan de nekwervel vergeleken met kussens zonder nekrol. De nekrol zit aan de kant die de schouder raakt en is vast in het kussen.

Dit betekent dat het kussen niet verschuift en je daardoor continu de optimale ondersteuning krijgt waar je die het meest nodig hebt. Nekrolkussens zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Het is uiterst belangrijk om de juiste dikte te kiezen. Als de hoogte niet correct is, kun je andere klachten krijgen en in het ergste geval een nekhernia ontwikkelen. Laat je dus altijd goed adviseren.

Waarvoor wordt het nekrolkussen gebruikt?

Het nekrolkussen wordt gebruikt door mensen die last hebben van nekpijn, of moeite hebben om de juiste slaaphouding te vinden en daardoor minder gemakkelijk in slaap vallen. Met een nekrolkussen wordt optimale ondersteuning aan je nek geboden tijdens je slaap.

Naast traagschuim, kan een nekrolkussen ook gevuld zijn met natuurlatex, synthetische bolletjes, wolbolletjes of latex sticks. Het kan ook een combinatie van deze materialen bevatten. Vaak wordt dit alles afgedekt met een royale laag dons. Doorgaans voelen deze kussens hetzelfde aan als reguliere kussens.

Waar is het kussen goed voor?

Een nekrolkussen is ideaal voor iedereen die optimale ondersteuning van de nekwervels wenst. Deze kussens zijn speciaal ontworpen om een goede positionering van de wervels te bevorderen. Nekrolkussens bieden uitstekende ventilatiemogelijkheden en je kunt ze doorgaans goed wassen. Tijdens het liggen voel je duidelijk de ondersteuning in je nek. Heb je al last van nek- en schouderklachten, dan kunnen deze klachten verminderd worden door dit kussen.

Vooral als je nek- en schouderklachten hebt door een verkeerde slaaphouding, kan deze nekrolvariant snel helpen de klachten te verminderen. De klachten kunnen ook het gevolg zijn van een verkeerd matras of een verkeerde werkhouding overdag. In alle gevallen zal het de klachten verminderen. Daarnaast heeft het kussen ook een stevige preventieve werking. Door het gebruik van dit kussen, stap je vol energie uit bed.

De beste 4 nekrolkussens van 2023

1

Best Life Hoofdkussen Nekklachten

Best life beste nekrol kussen
9Expert Score
Luxueuze Ergonomische Nekrol kussen voor De Beste Slaapervaring

Gun jezelf de optimale slaap met deze traagschuim vervaardigde orthopedische nekrol kussen. Het is uitstekend ontworpen om pijn in halswervels en schouders te voorkomen, en te voorzien van een heerlijk zacht rustgevoel. Op maat gemaakt met een optimale lengte van 60 cm, dit kussen is een verademing voor degenen die zoeken naar een ontspannen slaap en waardige investering voor je gezondheid.

Pluspunt(en)
  • Ongekend zacht
  • Ideaal van lengte met 60 cm
  • Ergonomisch ontworpen met een perfect formaat
Minpunt(en)
  • Geen
2

Rolkussen, nekrol

9.1Expert Score
Verstelbare, Kwalitatieve Nekrol Met 100% Katoenen Hoes

Voel het echte comfort met deze 45 cm lange nekrol met een diameter van ongeveer 15 cm. Deze nekrol biedt niet alleen functionaliteit met zijn wasbaarheid, rits en verstelbare vulling maar is ook gemaakt van 100% katoen dat een luxe gevoel op je huid levert. De superieure kwaliteit van deze nekrol verrijkt je slaapervaring en belooft een langdurige tevredenheid.

Goede punt(en)
  • Levert een gevoel van luxe
  • Biedt toppunt van comfort
  • Onbetwistbare hoogwaardige kwaliteit
3

Nektol taupe

foto van een Nektol taupe
8.7Expert Score
Stijlvolle Essenza Nekrol van Ultrazacht Vaak Fur

Geniet van de rijkdom in je rustmomenten met deze Essenza nekrol, gemaakt van ongelooflijk zacht fake fur. Beschikbaar in meerdere kleuren, verbetert deze nekrol niet alleen je interieur, maar zorgt ook voor je nek met topcomfort. Van zijn superieure kwaliteit tot doordachte vulling, dit product is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gezonde slaap.

Goede punt(en)
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Slimme en voldoende vulling
  • Biedt maximaal comfort
4

Essenza nekrol

foto van een Essenza nekrol
7.8Expert Score
Chique Nekrol voor Het ultieme Comfort

Ervaar het grootste comfort en gezondheidsvoordeel voor je nek met deze chique nekrol. Of het nu voor de bank of bed is, deze nekrol garandeert zacht comfort, waardoor je je ontspanningsmomenten kunt optimaliseren. Naast stijlvol, is het gemaakt van topkwaliteit materiaal, zonder in te boeten op prijs. Het is een aankoop waar je geen spijt van zal krijgen.

Goede punt(en)
  • Elegant en modieus
  • Volmaakte kwaliteit
  • Fantastische prijs-kwaliteitverhouding

      Kussen tips
      Enable registration in settings - general