Emma witte houten bed review

Wil je slapen in een heerlijk bed? Dan is het Emma witte houten bed ideaal voor je slaapkamer. Het Emma witte houten bed past in elke slaapkamer. Het is een ongelooflijk mooi en stevig bed van 100% hout. Het Emma witte houten bed heeft een hoofdbord, treeplank en is ook verkrijgbaar met lades. Dat komt doordat die gemakkelijk is te plaatsen omdat die compact is. Het is een stijlvol en modern wit bed die in ieder interieur past. Slapen in het Emma witte houten bed zorgt ervoor dat je fris en energiek wakker wordt.

Impressie

Het Emma witte houten bed is functioneel door de grote lades en ziet er top uit. Je ziet dat het hout sterk is. Het frame van het bed is voorzien van een hoofdbord. Het bed ziet er strak uit door de witte kleur. Je ziet direct dat het bed niet groot is. Het is een knus bed met leuke lades eronder zodat je spullen kunt opbergen.

Design

Het Emma bed is wit van kleur en biedt comfort door de houten lattenbodem. Het Emma witte houten bed is voorzien van twee grote lades in de afmeting 65x95x18 cm. Je kunt in de lades gemakkelijk kleding, dekens of andere spulletjes in kwijt. De lades zijn voorzien van wieltjes waardoor je deze gemakkelijk onder het bed kunt schuiven. Het Emma witte houten bed is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 90×200 cm
  • 140×200 cm
  • 160×200 cm
  • 180×200 cm

De hoogte van het hoofdbord is 80 cm en van de treeplank is 41,5 cm. Het materiaal is spaanplaatkern. Het Emma witte houten bed is afgewerkt met een Melamine afwerking. Het Emma Bed is inclusief een lattenbodem en je kunt het snel monteren. Het bed heeft een modern design en bied je een optimale ondersteuning tijdens je slaap.

Het Emma witte houten bed is verkrijgbaar met twee, vier of geen laden. De laden zijn fijn omdat je nog spullen extra kunt opbergen. De lades zien er stevig uit. Het Emma witte houten bed en de lades zorgen voor een mooi modern design in het wit. Het witte bed kun je gemakkelijk combineren met elke soort dekbedovertrek of sprei. Elke kleur is mogelijk bij het Emma witte bed.

Naast het Emma witte houten bed kun je nog kiezen voor een extra aanvulling. Zo kun je kiezen voor een Emma matras, matrasbeschermer, kinderkussens of een verzwaringsdeken. Deze aanvullingen zou je ook kunnen opbergen in de twee lades van je Emma witte houten bed als je die niet meer nodig hebt. Een Emma matras voor je bed is zacht als je erop ligt.

Het bed straalt karakter en sfeer uit. Het Emma witte houten bed is door de neutrale kleur eigentijds en modern. Het bed komt in elke slaapkamer tot zijn recht. In het Emma witte houten bed kom je tot rust door de kleur.

Voor- en nadelen van het Emma witte houten bed

Het Emma witte houten bed heeft voor en nadelen net als andere producten. We hebben niet echt nadelen kunnen vinden. De prijs zou voor sommige een nadeel kunnen zijn. En je krijgt bij het Emma witte houten bed geen matras. De voor en nadelen hebben we voor je op een rij gezet.

Voordelen

  • Een compact bed
  • Inclusief een lattenbodem
  • Twee grote lades

Een compact bed

Je kunt het Emma witte houten bed plaatsen in iedere slaapkamer. Het witte Emma bed is niet te groot zodat je deze gemakkelijk kunt plaatsen. De neutrale kleur zorgt ervoor dat je het Emma bed in elk interieur kunt zetten. Het Emma bed is modern en ziet er stijlvol uit.

Het Emma witte houten bed is niet alleen compact maar je hebt de mogelijkheid om wat spullen op te bergen in het bed. De grote lades onder het bed zorgen ervoor dat je dekens, kussens e.d. gemakkelijk kunt opbergen. De wieltjes zorgen ervoor dat je soepel de lades erin kunt schuiven. Je slaapkamer blijft dan altijd netjes.

Inclusief een lattenbodem

Het Emma witte houten bed wordt geleverd met een lattenbodem. Het hout is ook echt 100% houtmateriaal. De lattenbodem is stevig zodat die lang mee gaat. Alleen nog de matras erop en je zult lekker kunnen slapen en je wordt uitgerust wakker in het Emma witte houten bed.

Twee grote lades

Een voordeel van het Emma witte houten bed is, dat het twee grote ruime lades heeft waar je al je spullen in kunt opbergen. Je kunt dan denken aan dekens, kussens en andere spullen die je kwijt zou willen. De lades kun je door de wieltjes gemakkelijk in en uit schuiven onder het bed. Het gaat eenvoudig en snel. Je hebt door het Emma witte houten bed nog extra opbergmogelijkheden. Spullen die je niet meer nodig hebt kun je gemakkelijk kwijt en je slaapkamer is weer opgeruimd.

Nadelen

  • De prijs
  • Geen matras

De prijs

Het is niet echt een nadeel de prijs. In ieder geval niet voor iedereen. Het Emma witte houten bed kun je kopen op verschillende manieren. Is het bed te duur voor je heb je de mogelijkheid om het op verschillende manieren te betalen.

De prijs kan voor sommige veel geld zijn in een keer en daarom zou het een nadeel kunnen zijn. Het Emma witte houten bed kun je ook gespreid betalen. Dat kan handig zijn wanneer je ook nog een matras moet kopen.

Geen matras

Je krijgt een Emma witte houten bed inclusief de lattenbodem. De matras is niet inbegrepen bij het bed. Deze moet je apart bestellen wanneer je een Emma witte houten bed wilt kopen. De matrassen voor het Emma witte houten bed zijn comfortabel en je voelt geen drukpunten wanneer je erop ligt. Je wordt met een Emma matras lekker uitgerust wakker.

Het kan een nadeel zijn voor je omdat je de matras apart moet kopen, maar zoals ook met het bed kun je de matras gespreid betalen als je dat zou willen. Een matras is nodig op je bed zodat je goed kunt slapen. Matrassen zijn in het algemeen niet goedkoop maar een Emma matras gaat langer mee en de prijs is niet veel hoger als andere matrassen.

Is een matras te duur voor je en heb je nog zelf een matras zou je kunnen kijken of die past op je Emma witte houten bed. Sommige matrassen kunnen passen op het bed als de maat ook klopt samen met je bed. Je kunt dus eventueel een oude matras ook gebruiken op je nieuwe Emma witte houten bed.

Specificaties

KleurWit
Hoofdbord80 cm
Treeplank41,5
Lades uitschuifbaarJa
WieltjesJa (voor lades)
MontageSnel
Houten lattenbodem 100%Ja (inbegrepen)
Diverse matenJa
MatrasNee

Een Emma matras

Een matras heb je nodig voor je bed. De matras biedt comfort en een goede ondersteuning tijdens je nachtrust. Een Emma matras is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De matrassen zijn gemaakt van traagschuim. Er zijn matrassen die een pocketvering hebben zodat je nog een beter slaapcomfort hebt en een goede ondersteuning van het lichaam.

Je voelt op de matrassen geen drukpunten wanneer je ligt. Heerlijk slapen gaat vanzelf op een matras van Emma en je wordt in de ochtend uitgerust en energiek wakker. De schuimtechnologie van de matrassen zorgt voor een verbeterde temperatuurregeling en een ademend vermogen. De matrassen geven ondersteuning aan verschillende lichaamstypes en geven drukontlasting en extra stabiliteit.

De Emma matrassen zijn comfortabel door het traagschuim en zijn verkrijgbaar met vijf lagen of drie lagen schuim. De garantie op de matrassen is tien jaar. Voor een ultiem comfort kun je kiezen voor een pocketveringmatras. En wil je gewoon een goede nachtrust, dan neem je gewoon een traagschuim matras.

Conclusie

1

Emma witte houten bed

9.1Expert Score
Hoge kwaliteit houten bed

Het Emma bed heeft een mooie houten kleur namelijk wit. Doordat het bed wit is, kun je deze gemakkelijk plaatsen in ieder interieur. Het bed is compact dus past in iedere slaapkamer. De grote lades onder het bed is een extraatje waardoor je nog spullen kunt opbergen. Het in en uitschuiven van de lades verloopt soepel door de wieltjes.

Het Emma witte houten bed wordt geleverd met een sterke lattenbodem. De lattenbodem is van 100% hout. De matras van het bed moet je extra kopen. Het voordeel van een Emma matras is dat die geen drukpunten heeft en de prijs is redelijk.  Het bed is verkrijgbaar in verschillende maten en je kunt ook Emma kussens erbij kopen als je dat wilt.

Het Emma witte houten bed is voorzien van een hoofdbord en een treeplank. Het Emma witte houten bed is voor de prijs een goede aankoop. Je wordt uitgerust wakker in het Emma witte houten bed want het ligt comfortabel. Het Emma witte houten bed is gemaakt van een stek hout zodat deze lang mee gaat.

Het hout van het Emma bed zorgt voor een ontspannen sfeer wanneer je gaat slapen. Het voelt warm aan wanneer je in een Emma bed ligt. Het Emma witte houten bed is eenvoudig te monteren. Het bed is in no-time opgebouwd zodat je snel gebruik kunt maken van dit comfortabel bed in het wit.

Goede punt(en)
  • Eenvoudig te monteren
  • Hoge kwaliteit materiaal
  • Geen drukpunten tijdens liggen

      Kussen tips
      Enable registration in settings - general